29.12.11

οκεικ

Κενό. Απλά για κάποιο λόγο ένα μεγάλο κενό. Και δεν ξέρω τον λόγο που δε μπορούσα να γράψω. Οπότε πέρασαν οι μέρες και έφτασε σχεδόν,αρκετά σχεδόν, η μέρα να καλωσορίζω μια καινούρια χρονιά. Ναι και έρχεται το 2012. Τελεία. Απλά ένας διαφορετικός αριθμός. Δεν είναι περίεργο? Ή αστείο? Βασικά αστείο δεν είναι καθόλου μάλλον. Δεν είναι περίεργο τελοσπάντων πόσο μεγάλο θέμα είναι η αλλαγή του χρόνου? Και δεν το λέω επειδή δεν φροντίζουμε να κάνουμε εκείνη την παραμονή τρομερή, τι πάρτυ γίνονται , τι ρεβεγιόν, ποτά φαγητά σκατά, ότι είναι τρομερή είναι. Το λέω επειδή για όλους αυτή η αλλαγή εκείνη την συγκεκριμένη μέρα είναι η πιο φοβερή και από τότε και πέρα ελπίζουν να συμβούν όσα θέλουν, στοχεύουν, να πάνε όλα καλύτερα και τέτοια. Ναι ούτε αυτό είναι κακό. Όμως γιατί στη μέση της χρονιάς ξεχνάνε όλα όσα ευχήθηκαν σε εκείνη την αλλαγή ? Τι μόνα τους θα 'ρθουν όλα? Δε θα κουνίσουν το δαχτυλάκι τους? Γιατί γαμώτο να τα περιμένουμε όλα έτοιμα???
Ωραία ας το αφήσω αυτό απλά αναρωτιέμαι αν φαίνεται και σε κανέναν άλλο λίγο περίεργο..
Οι τελευταίες μέρες κυλάνε γρήγορα και δεν τις προλαβαίνω. Αλλά ακόμη και αν βιάζονται, προλαβαίνω και περνάω πολύ πολύ ωραία..αν εξαιρέσω τσακωμούς και ιστορίες με την μάνα και το διάβασμα που δεν κάνω. Περνάω τόσο ωραίααα και αυτό είναι καλό, ακόμη και αν έπρεπε να διαβάζω περισσότερο άρα και να μη κοιμάμε τόσο ή να μην βγαίνω τόσο και τέτοιες μαλακίες. Εξάλλου δεν μένει πολύς καιρός να ευχαριστηθώ κάποια πράγματα. Σε λίγο πεθαίνω. Όχι δεν είναι αυτό.
Μπλα μπλα
Θέλω να δω μια ωραία ταινία, να πάω μια χειμωνιάτικη βόλτα με γάντια, κασκόλ, κρύες μύτες και τέτοια και να αράξω κάπου με κρασί. Να δυσκολευτώ να γυρίσω. Εννοώ.. ξέρεις τι εννοώ!!!
Θέλεις? θέλω... πάμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου